Ontvang de gratis groeiscan!

Wil jij weten hoe hoog je scoort bij de zoekmachines en vooral bij de meest gebruikte zoekmachine Google? Ben jij benieuwd hoe jouw concurrenten scoren online? Nieuwsgierig naar de mogelijkheden om meer bezoekers naar jouw website of shop te krijgen?

Doe dan de gratis groeiscan!

online marketing bureau groningen pijl

Doe de gratis groeiscan!

Vul in en ontvang een gratis groeiscan!

online gratis groeiscan

Met een groeiscan weet je precies waar je staat online!

Gratis Groeiscan, wat is dat?

Een groeiscan, wat is dat?
Van ons krijg je een scan van jouw website en online activiteiten. Klinkt heel mooi maar wat kan je ermee? In deze scan staat precies hoe jouw website scoort en rankt. Dit kan super interessant zijn om te weten of je wel goed vindbaar bent en op welke zoekwoorden! Ook mag je drie concurrenten aangeven die meegenomen worden in de scan. Weet je ook precies wie het beter doet én waar jij eventueel verbeteringen in aan kan brengen!

Even de voordelen op een rijtje
Even voor jou de voordelen op een rijtje gezet want die zijn er naast dat de groeiscan gratis is absoluut. 

  • Je ontvangt inzicht in je online positie
  • Maar ook in die van je concurrenten
  • Waar kan ik nog meer potentiele bezoekers ontvangen?
  • De scan is helemaal gratis (normaal vanaf €99,-)!
  • Inclusief advies hoe nu verder

Wat staat er tegenover?
Er staat niets tegenover. Jij ontvangt van ons in een vrijblijvend gesprek de groeiscan e krijgt van ons een korte uitleg over hoe de scan werkt en wat je er zelf mee kan doen. Ook geven wij aan hoe wij het zouden doen en eventueel voor jouw kunnen betekenen. Maar dit is geheel vrijblijvend en aan jou. 

 

Creatieve noorderlingen

Doe maar normaal, beide poten strak in de klei en super doelgericht!

Nuchtere noordelingen, harde werkers en we gaan recht op ons doel af. We staan voor wat wij doen en wat wij aanpakken doen wij goed. Klinkt als een hoog Viking gehalte zeg maar. Die drive van vroeger om te veroveren en te heersen hebben wij nog steeds. Alleen nu zetten wij onze marketing skills in voor jouw bedrijf om meer bezoekers naar jouw website toe te fixen. Potentiële bezoekers, mensen die interesse hebben in jouw product of dienst! 

Ons doel voor jouw?
Meer bezoekers, meer leads, meer omzet. Meer winst!

 

J. van de Gugten

Eigenaar

Doordat wij landelijk goed vindbaar zijn geworden op belangrijke zoekwoorden is onze hobby uitgegroeid tot een heus bedrijf.

Jeroen Dijk

Manager 

Goede en begrijpbare marketing trainingen ontvangen voor onze startende zelfstandigen. Direct toepasbaar en met goed resultaat!

J. Brinkhuizen

Mede eigenaar

Voor ons heeft Juistonline de volledige huisstijl ontworpen met daarbij een nieuwe website. Voor een nette prijs was het op korte termijn gereed, erg tevreden over het resultaat.

Ons adres

Kantoor

Kattegat 32-4
9723 JP Groningen

Bel gerust

050 206 1034

Mailen mag ook

info@juistonline.nl

online marketing bureau groningen

Vragen?

Vul onderstaand formulier in of bel!

050 206 1034