Doelgericht mét resultaat

Social media uitbesteden prijzen en kosten

Social media uitbesteden prijzen en kosten

Social media uitbesteden prijzen en kosten.

Wat zijn nou de prijzen en kosten wanneer je jouw social media gaat uitbesteden? Wat wij als online marketing bureau gemerkt hebben is dat deze prijzen of kosten enorm kunnen variëren per marketing bureau. Waar ligt dit aan en wat is het beste voor jouw bedrijf?

Eerst even de voordelen van het uitbesteden van je social media!

  • Scheelt jouw bedrijf enorm veel tijd
  • Wij hebben de kennis en de expertise
  • Investering is vrij laag
  • Geen extra personeel aannemen
  • Snelle impact
  • Meer leads en omzet!

 Wanneer ga je social media uitbesteden?

Social media uitbesteden kan een zeer goede en lucratieve optie zijn wanneer je zelf geen kennis van de voor jou interessante social media kanalen hebt. Ook kan het zijn dat je bedrijf nog te klein is om iemand speciaal in dienst te nemen voor de online marketing en dus ook voor het goed inzetten van de social media kanalen. In dit geval is het goed om een samenwerking aan te gaan met een online marketing bureau die veel kennis en ervaring heeft op het gebied van social media marketing.

Verschillende prijzen bij social media bureaus

Wij zien een groot verschil in marketing bureaus waar je jouw social media uitbesteden kunt. Omdat social media een onderdeel is van online marketing doen veel van dit soort bedrijven erbij en plaatsen jouw gemaakte posts, foto’s en andere berichten voor jou op de juiste social media kanalen. Dit zijn meestal de wat goedkopere marketing bureaus waar je voor een vast laag maandbedrag een aantal posts per maand online krijgt. Als dit je doel is en hier genoegen meeneemt dat is dit prima te doen. Er zijn marketing bureaus die dit al vanaf ongeveer € 100,- euro per maand aanbieden.

Wij zijn echter van mening dat de social media van jouw bedrijf een onderdeel is van je online marketing plan en ook op deze manier het beste is om te uiten. Allereerst heeft het te maken met de branding van je bedrijf. Hoe wil jij dat jouw (toekomstige) volgers jouw bedrijf zien en herkennen?

Social media is ook een mooi middel om je website een hogere ranking te krijgen middels linkbuilding. Dit is een onderdeel van online marketing waar je wel kennis van moet hebben als online marketing bureau. Ook kan het adverteren middels social media kanalen erg lucratief zijn voor je bedrijf. Dit is een goedkope manier van adverteren, je bereik is enorm groot en je legt de focus op de doelgroep die je vooraf ingesteld hebt.

Er zijn nog veel meer zaken die interessant zijn maar ook belangrijk zijn om rekening mee te houden. Hier houden de goedkopere marketing bureaus waar je social media uitbesteedt vaak niet rekening mee.

Dus wat zijn de kosten en prijzen bij uitbesteden van social media?

Dus de grote vraag bij het zoeken naar een bureau om je social media uit te besteden is:

Wil je een bureau die een aantal posts per maand voor jou op het internet zet? Zonder een echt plan na te streven? Dit zijn de wat goedkopere bureau’s. Starten ongeveer vanaf €95,- per maand.

Of wil jij een samenwerking waarin wij (samen met jou) het verhaal van je bedrijf naar buiten brengen, mensen warm maken vaar jouw product of dienst, meer potentiële bezoekers naar je site genereren, mooie acties bedenken die echt wat opleveren. En dit alles vanuit een door ons vooraf opgesteld online marketing en social media plan. Niet met hagel schieten maar super doelgericht.

Onze prijzen beginnen bij €130,- per maand. Vul even je gegevens in en dan kunnen wij jou een indicatie geven waar de prijzen en kosten voor jou op terecht komen. Dit is uiteraard geheel vrijblijvend.

Marketing Groningen, online marketing, online adverteren.

 

social media uitbesteden prijzen en kosten

Ontvang de beste prijzen voor het uitbesteden van jouw social media!

Contact

Kattegat 32-4
9723 JP Groningen

050 206 1034

info@juistonline.nl

social media uitbesteden prijzen en kosten

J. van de Gugten

Eigenaar

Doordat wij landelijk goed vindbaar zijn geworden op belangrijke zoekwoorden is onze hobby uitgegroeid tot een heus bedrijf.

social media uitbesteden prijzen en kosten

Jeroen Dijk

Manager

Goede en begrijpbare marketing trainingen ontvangen voor onze startende zelfstandigen. Direct toepasbaar en met goed resultaat!

social media uitbesteden prijzen en kosten

J. Brinkhuizen

Mede eigenaar

Voor ons heeft Juistonline de volledige huisstijl en website ontworpen. Voor een nette prijs was het op korte termijn gereed, erg tevreden over het resultaat.

Ons adres

Kantoor

Kattegat 32-4
9723 JP Groningen

Bel gerust

050 206 1034

Mailen mag ook

info@juistonline.nl

social media uitbesteden prijzen en kosten

Vragen?

Vul onderstaand formulier in of bel!

050 206 1034